Viatge a Vietnam – 20/06/2008

Continuen les aventures del Ferran per Vietnam…

————————–

Com hareu descobert aquests primers dies a Hanoi, estant sent per aclimatar-nos a  aquestes terres, la veritat es que el tema del calor es fort, però be no hi ha per tant es prou portable sempre i quan no molesti gaire estar tot el dia suat.
Finalment va caure un diluvi, que va durar hores…..com ha Barcelona la ciutat i el trafic es torna boig….pero aquí és més divertit motos i algun que un altre taxista utilitzen les voreres de manera que si ja es dificil anar sota la pluja, el trafic i la gent ara també a les voreres.

phpQbZoRL

Algun ecosocialista podria tenir un cubriment de cor si ho visques.

Jo crec que no fa tanta calor, encara que l’Alex creu que si…..vaja la qüestió és que seguim passejant per la ciutat sota la pluja…ara mes fina i visitant temples i el mauseleu de Ho Chi Min. Que esta “embatumat” com una momia amb cara de bon pallo….l’amic dels nens……i rodejat de soldats esquifits amb uns uniformes lletjos de collons….
phph7elmN
Aprofito pere fer-me la típica foto del puny…..alguns ja sabeu de que va………i per altra banda flipo amb lo que pot fer aquesta camera….jo no tinc ni molt menys els coneixements que altres teniu sobre el “el mundo de la fotografia” com deia el Serrat o de la imatge i resulta que les fotos son meves……..inclós fa coses color sepia.
phprGw8nR
Per cert estem informats de tot el tema del futbol com podeu veure.
phpYJr5Lg
El divendres varem marxar cap a la Bahia de halong….quina passada en serio es espectacular………….el viatge son quilometres d’arroç i pobles…aquest pais està replé de gent, la carretera……un perill, contra direcció, motos, pagesos, bicicletes. El país te bastanta industria, pero la majoria treballant al camp potser ho complementen com a les terres de Tarragona.
phpKv2Nuk
Pero esta hiper poblat……
php6OlrWL
Ara be quan arribes a la bahia ….flipes…es un paratge infinit de turons que surten de l’aigua com per art de magia, milers de petites illes sols per vegetaci’o i animals…doncs son escarpats……..sols alguns humans hi viuen al mig de les mes tranquiles aigues salades que he vist.
phpNpzUGf

phplzMaN5

phpiC1af6

phpSiZUEu

La veritat que val la pena veure-ho.
phpDNYltB

phpiqWLBl

Ara torno ha estar a Hanoi…demà marxarem cap a les muntanyes del nord a veure etnies…aprop de Xina….ja us direm.

 • Stela Ananda

  Increíble, no?
  !Qué planeta! Hombres+naturaleza… una pareja perfecta, que cuando unidas, sin destrucciones, son la semilla del perfecto!!!
  Que bueno que tenemos ojos para ver lo que no podemos construir con nuestras manos.

 • mbel i cia

  Hola xato,

  som la famili de santes creus que et tenim molta enveja (només pel paisatge, lo de lasuor, la pluja i els milers de xinos, tot per tu..i per l’Âlex) No et podem penjar cap foto de la mama plorant quan li vam donar el regal eprquè noe s carregaria mai, recorda que som a santes creus i no en un país modern com vietnam.

  PD com és que et van donar el C de català ? (Carles)

  Aina: ara que m’en vaig a França et deixo el meu msn per si algun dia vols parlar amb la teva neboda preferida:
  aina_rs2@hotmail.com

  P.D: l’estada a Barna de p.m!!! merci pel pis. Un petonàs.