Viatge a Vietnam: 03/07/2008

La última de las narraciones con fotos del viaje de Ferran y Alex por Vietnam.

Nota: La tématica de este post se aleja de la habitual del blog y es en catalán.

—————————————-

En aquesta zona, una bahia preciosa es veu clarament el cami cap el consumisme d’aquest país….a la fi tots volem el mateix….no? viure amb el máxim de comoditats.
Doncs ells exporten el sistema de platges i vacances Westerns, pero en moltes cosese les seves cares les seus tarannas i fins i tot el seu idioma monosil.labic i estrident els fa tenir una clara presencia en tot moment alli on estan.
La ciutat entre dos rius, que quan es retira la marea convertaix l’aigua de la platja cristalina del matí en un color marronós poc aconsellable, fou un port important per la cultura Cham i sens dubte ara és el centre del turisme intern.
Llavors com a tots els llocs els màrrecs que envolten els temples i altres monuments son infinitat, i entre el demanar i mirar de ficar-te la ma per alguna butxaca van riente al teu voltant.
Els seus somriure tot i anar bruts i desnerits és una autentica obra d’art per poder entabanar als Dolars amb potes….. però val la pena seure sota Buda i observar-los…és una experiència molt satisfactòria…….el joc sempre el joc és la base de totes les seves actituds.

Fotos_Ferran_Vietnam_60

Fotos_Ferran_Vietnam_61

Fotos_Ferran_Vietnam_62

Fotos_Ferran_Vietnam_63

Fotos_Ferran_Vietnam_64

Fotos_Ferran_Vietnam_65

Fotos_Ferran_Vietnam_66

Fotos_Ferran_Vietnam_67

——————–

Pués hasta aquí las Aventuras de 2 colegas en Vietnam. O más exactamente la visión de Ferran de los lugares por los que ha pasado. Seguro que habrán más viajes….