Viatge a Vietnam: 02/07/2008

Continuamos con la narración del viaje por Vietnam de Ferran y Alex.

Nota: Estos posts (este es el penúltimo) se alejan de la temática habitual del blog y están en catalán.

————————————-

Aquestes darreres fotografies… ha estat del tot impossible poder-les passar des de Vietnam, doncs les últims dies els diferents Pc’s que em trobava no volien reconèixer la meva Kodak de 129 euros, però la veritat que tant bon servei m´ha fet durant aquest viatge.
Sens dubte, escric sentat en el meu ordinador porto 30 hores sense dormir….pero mirant les fotos recordo cada instant com si fos ara.

El cert que els olors i la llum dórient son diferents, com quadres satinats i molt molt húmids.
Despres de diverses experiències un xic negatives amb autobusos, un xic escatologiques, de llarga durada i molt undergrounds….vàrem decidir fer el seguent tall de trajecte cap el sud en un avió délls, així hauriem anat amb gairebé tots els transports possibles del Vietnam.
Era una tirada de 800 km, i la veritat va valdre la pena doncs des de l’aire comprens la realitat d’aquest país que queda entre boscoses serralades amb multitud de petites valls arroçeres cap el oest, amb una llarga franja de la gran vall i densament poblada enganxada al mar al est.
És un meravellos espectacle veure tant de verd i sortir multitud de petites serps que voregen fins a les grans anacondes que surten al mar….Deixàvem la tercera ciutat del país Da Nang per arribar a una ciutat que es venia com una porta al mar….és a dir un Torremolinos Vietnamita…i mai millor dit.
Però el seu encant, és present en totes les seves noves formes de creixement economic….i sens dubte un estil els “Bingueros” a la Vietnamita. Ciutat preparad per el turisme intern, i aixó encara haber-hi molts Westerns….és interessant el tracte que fan de la playja i els hotels…..Sens dubte és tropic pero molt diferent al caribeny té un aire àntig i caspos molt important……i les seves costums no desapareixen.

Fotos_Ferran_Vietnam_54

Fotos_Ferran_Vietnam_55

Fotos_Ferran_Vietnam_56

Fotos_Ferran_Vietnam_57

Fotos_Ferran_Vietnam_58

Fotos_Ferran_Vietnam_59